Vonatbalesetek

A Szövetségi Vasúti Hatóság Biztonsági Elemző Irodája szerint 2009-ben New Yorkban több, mint ezer vonattal összefüggő baleset és incidens került bejelentésre. Az esetek egyharmadában érintettek voltak a vonat utasai is. 29 baleset halálesettel végződött. A balesetek okai között emberi mulasztás mellett a felszerelés, a vágány, illetve a jelzések hibái is szerepeltek.

Bizonyos balesetek nem járnak jelentős incidensekkel, például a kisiklás vagy az ütközés. Amennyiben Ön bármilyen típusú vonatbalesetben sérült meg (például a vonatra való fel- és leszállás során), és a sérülését harmadik személy gondatlansága, vagy hibás termék használata okozta, kártérítést követelhet egyebek mellett az orvosi kiadásai, az elszenvedett fájdalma és szenvedése, a balesettel összefüggésben elvesztett tulajdona, valamint a baleset következtében kiesett keresménye miatt.

Annak ellenére, hogy gyógyulása minden idejét és energiáját felemészti, kereseti kérelmének előterjesztésére csak meghatározott idő áll rendelkezésére. A határidők elmulasztása miatt akár elveszítheti a kártérítés lehetőségét. Erre tekintettel fontos, hogy ügyét mielőbb egyeztesse egy személyi sérülésekben tapasztalt New York-i ügyvéddel.

A Ronai & Ronai Iroda személyi sérülésekben járatos ügyvédei több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a balesetek áldozatainak képviseletében. Megértjük azokat a kihívásokat, amelyekkel Ön szembenéz, valamint az azonnali és teljes kártérítésre vonatkozó igényét. Elhivatott segítő csapatunk segítségével készen állunk arra, hogy a szükséges bizonyítékokat begyűjtsük, és az Ön érdekében a lehető legerősebb érveket állítsuk fel, akár biztosítási ügynökökkel való tárgyalás során, akár a bíróság előtt.

A legtragikusabb esetben, amennyiben valaki életét veszti a vonatbalesetben, ügyvédjeink a túlélő családtagok segítségére vannak a gondatlanságból elkövetett emberölés miatti kereset ügyében.

Annak érdekében, hogy egy törődő és felkészült ügyvéddel meg tudja beszélni ügyének sajátosságait, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Ingyenes konzultációért hívjon minket az 1-800-664-7111 telefonszámon, vagy töltse ki és küldje be „Forduljon hozzánk” űrlapunkat online.