Gyermekbalesetek

Amikor gyermekek sérülnek meg más személyek gondatlansága (ide értve az orvosi műhibákat is) vagy hibás termékek használata miatt (legyen az kiságy, gyógyszer, játék vagy mozgólépcső stb.), a gyermek szülei vagy gyámjai keresetet indíthatnak a kiskorú személy érdekében. Az ilyen perekben a felperesek (vagyis akik megindították a peres eljárást) kártérítést követelnek az orvosi, és egyéb, a sérüléssel összefüggő kiadásokra, valamint a gyermek fájdalmára, és szenvedésére tekintettel.

Egyes esetekben a szülők pert indítanak a gyermekük sérülésével összefüggő szorongásuk miatt. Ráadásul, ha az alperes magatartása felróható volt, a felperesek büntető célú kártérítést is kérhetnek, mely egy kiegészítő összeg aminek célja a visszaélést, károkozást elkövető személy megbüntetésére, valamint a jövőre nézve hasonló magatartástól való elrettentése.

A gyermekek rugalmasak, és számos sérülésből könnyedén felgyógyulnak, ugyanakkor bizonyos esetekben egy sérülés megváltoztathatja a gyermek egész életét. A megsérült gyermeknek szüksége lehet drága kivizsgálásokra, drága kezelésekre és gyógyszerekre, hosszas kórházi kezelésre, hosszú távú terápiára vagy egyéb ellátásra. Törvényeink célja, hogy ezek a költségek azt a személyt vagy szervezetet terheljék, aki a sérülést okozta, ahelyett, hogy elvárná a gyermek szüleitől, hogy egyedül szenvedjenek.

Időnként a gyermek sérüléseinek teljes kiterjedése, valamint a kapcsolódó költségek nem válnak azonnal egyértelművé. Ha az Ön gyermeke megsérült és Önt megkereste egy biztosítótársaság és egyezséget ajánlott, a biztosító ajánlatának elfogadása előtt konzultáljon ügyéről egy személyi sérülések terén tapasztalt New York-i ügyvéddel. Amennyiben egy tapasztalt, elhivatott, személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéd áll Ön mellett, segíthet Önnek egy kedvezőbb kimenetel elérésében a tárgyalások során, vagy ha szükséges, a bíróság előtt. A Ronai & Ronai Iroda ügyvédei több mint egy évtizedes tapasztalattal bírnak a megsérült New York-iak képviseletében. Míg Ön arra koncentrál, hogy segítse gyermekét felépülni, mi arra koncentrálunk, hogy maximalizáljuk a kártérítést, ami a gyógyulást fedezi.

Ingyenes konzultációért hívja még ma a Ronai & Ronai Iroda személyi sérülésekben járatos ügyvédjeit az 1-800-664-7111 számon, vagy töltse ki és küldje be az online elérhető “Kapcsolat” űrlapunkat.