Hibás termékek

Mindannyian hallottunk már olyan termékek visszahívásáról, amelyek miatt megsérült valaki: gyógyszerek, amelyekről bebizonyosodott, hogy káros mellékhatásaik vannak, vagy balesetveszélyesek kiságyak olyan alkatrészekkel, amelyek lehetővé tettek a gyermekek fejének beszorulását, autók hibás fékrendszerrel stb. Amikor egy ember megsérül egy hibás termék használata miatt, pénzbeli kártérítést kérhet a felmerült károkért. Ez a kártérítés fedezi az adott személy orvosi kiadásait, kieső bérét, és a hibás, nem megfelelő termék miatti sérülésből fakadó egyéb gazdasági hátrányokat, valamint az áldozat fájdalmát és szenvedését, számszerűsítve mindezeket.

A termékek három különböző módon lehetnek hibásak: lehetséges, hogy hibásan gyártották le őket; oly módon tervezték őket, hogy nem biztonságosak akkor sem, ha megfelelően gyártották le őket; vagy hibás/téves figyelmeztetésekkel látták el. Legyen a hibás termék korlát, vagy játék, élelmiszer vagy kézi szerszám, autógumi vagy medence takaró, amennyiben Ön a termék miatt sérült meg, kártérítést követelhet a termék gyártójától, vagy a különböző forgalmazóktól akik az ellátási láncban részt vettek és eljuttatták Önhöz a terméket.

Amennyiben Ön, vagy valamelyik szerette súlyosan megsérült New Yorkban egy hibás termék miatt, mielőbb beszélje meg ügyét egy személyi sérülések terén tapasztalt New York-i ügyvéddel. Társaságunk elvárja a gyártóktól és a kereskedőktől, hogy viseljék az általuk forgalmazott nem biztonságos termékek okozta költségeket, így Önnek nem kell egyedül viselnie a sérülése következményeit.

A Ronai & Ronai Irodánál dolgozó ügyvédjeink 1996 óta képviselik a hibás termékek miatt megsérült New York-i lakosokat. Felkészültek vagyunk arra, hogy összeállítsunk egy szakértőkből, segítőkből és ügyvédekből álló csapatot és a lehető legerősebb érveket állítsuk fel az Ön érdekében. Nem félünk perbe bocsátkozni, ha az a legjobb megoldás. Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy gyorsan kártérítést szerezzünk ügyfeleinknek, és nekünk csak akkor kell fizetni, ha az ügyfelünk megkapta a kártérítést.

Ingyenes konzultációért hívja még ma a Ronai & Ronai Irodát az 1-800-664-7111 számon, vagy töltse ki és küldje be az online elérhető „Forduljon hozzánk” űrlapunkat.