Ólomfesték mérgezés

Az ólom erősen mérgező anyag, mely a háztartási termékek széles körében megtalálható, ideértve az ólom-alapú festékeket, amelyeket éveken keresztül használtak az otthonokban szerte az Egyesült Államokban. A U.S. Consumer Product Safety Commission (Egyesült Államok Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottság) adatai szerint a legtöbb ólommérgezéses esetet az ólom-alapú festékek okozzák gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A hat év alatti gyermekek az ólomfesték mérgezések leggyakoribb áldozatai és ők szenvedik el a mérgezés okozta legnagyobb sérüléseket is. Festékszemcsék lenyelésével, valamint olyan por belélegzésével, mely ólmot tartalmaz, a gyermekek agykárosodást szenvedhetnek, lemaradnak a testi és lelki fejlődésben, és a mérgezés negatív hatással lehet koncentrálóképességükre is. A várandós nőkre nézve szintén ártalmas az ólommérgezés, mely hátrányosan befolyásolja a magzat méhen belüli fejlődését. Ráadásul azok a felnőttek, akik ki vannak téve az ólomalapú festékek hatásának, idegkárosodást szenvedhetnek, károsodhat a mozgáskoordinációjuk, illetve számtalan egyéb egészségügyi problémájuk alakulhat ki.

2009-ben New York létrehozott egy új munkacsoportot a gyermekkori ólommérgezés megelőzése érdekében - kihangsúlyozva a tényt, hogy ez folyamatos problémát jelent államunkban. Számos állami, szövetségi és városi törvény és rendelet szabályozza az ólommérgezéssel összefüggő kérdéseket. Tehát, amennyiben azt gyanítja, hogy Ön vagy gyermekei ólommérgezés áldozatai, konzultáljon egy New York-i, személyi sérülésekkel foglalkozó irodával, mely tapasztalattal rendelkezik ólommérgezéssel összefüggő esetek képviseletében. Lakástulajdonosok, bölcsődék üzemeltetői, építési területek tulajdonosai, vagy egyéb szervezetek jogilag felelősek lehetnek az Ön sérüléseiért, és kártérítésre lehet jogosult az Önt vagy gyermekét ért kár miatt.

A Ronai & Ronai Iroda több mint egy évtizede segíti a sérülést elszenvedett embereket pénzügyi kártérítéshez az orvosi kezelés költségeik, fájdalmuk, szenvedéseik, és egyéb veszteségeik fedezésére. Amennyiben Ön veszélyes anyagoknak való kitettség miatt szenvedett sérülést, nem kell, hogy annak következményeit egymaga viselje, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudjuk, tudunk-e segíteni.

Tapasztalt és odafigyelő ügyvédjeink, valamint a professzionális ügyvédjelöltjeink és segítő csapatunk megtesz minden tőle telhetőt, hogy időben eredményt érjünk el ügyében. Szolgáltatásunk sikerdíj alapon működik, ami azt jelenti, hogy mi is akkor leszünk kifizetve, ha Önt is kifizették.

Ingyenes konzultációért hívja még ma a Ronai & Ronai Irodát az 1-800-664-7111 számon, vagy töltse ki és küldje be az online elérhető „Forduljon hozzánk” űrlapunkat.