Autóbalesetek

Amennyiben Ön megsérült egy autóbalesetben, minden bizonnyal arra koncentrál, hogy fizikai egészségét és lelki nyugalmát helyreállítsa. Felvehetik a kapcsolatot Önnel biztosítási ügynökök, ugyanakkor Ön nem képes teljes figyelmét annak szentelni, hogy teljes körű kártérítést követeljen az elszenvedett sérüléseiért.

Amennyiben a sérüléseit más személyek gondatlansága okozta, vagy amennyiben hibás termékek használata vezetett az autóbalesethez, a kár megtérítését kérheti orvosi kezeléseinek költségei, fájdalma és szenvedése, a balesettel összefüggésben elvesztett tulajdona, a baleset miatt kiesett keresete, és egyéb tételek és költségek vonatkozásában. Akkor is, ha Ön részben felelős volt a balesetért, arányos kártérítésre lehet jogosult a másik fél felelősségének mértékére tekintettel.

Gazdasági szükséghelyzetük miatt az autóbalesetek áldozatai gyakran belerohannak a biztosítótársaságok által felkínált megállapodásokba. Ugyanakkor, az adott személy sérüléseinek teljes kiterjedése, valamint a szükséges kezelések költségei nem feltétlenül válnak azonnal láthatóvá. Mielőtt a biztosító társaságok által felajánlott megállapodást elfogadja, fontolja meg ügyének megtárgyalását egy személyi sérülések terén gyakorlott New York-i ügyvéddel.

Ilyen helyzetben az, hogy tapasztalt és hatékony, személyi sérülésekben járatos ügyvéd áll az Ön oldalán, hozzásegítheti Önt egy kedvezőbb eredményhez, akár a biztosítási ügynökökkel való tárgyalás során, akár a bíróság előtt. A Ronai & Ronai Iroda személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédei több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az autóbalesetek olyan áldozatainak képviseletében, akik Önhöz hasonlókon mentek keresztül. Elhivatott segítő személyzetünkkel együtt készen állunk arra, hogy segítsük Önt a szükséges bizonyítékok begyűjtésében, és abban, hogy az Ön érdekében a lehető legerősebb érveket sorakoztassuk fel.

Ráadásul, amennyiben valamelyik szerettét veszítette el az autóbalesetben, segíthetünk Önnek gondatlanságból okozott emberölés miatti követelése érvényesítésében, melynek során kompenzációt kérünk azon veszteségeiért, amelyeket a szeretett személy korai elvesztése miatt szenvedett el.

Ügyének sajátosságaira vonatkozó ingyenes konzultációért hívja az 1-800-664-7111 telefonszámot még ma, vagy töltse ki és küldje be online a "Forduljon hozzánk" űrlapunkat.