Picture of Holly Ostrov Ronai ügyvéd nő

Holly Ostrov Ronai, ügyvéd nő

Alapító

Dr. Ostrov-Ronai, Holly ügyvéd nő New York City-ben a Yeshiva Egyetem Benjamin Cardozo Jogi Karán szerezte ügyvédi diplomáját cum laude minősítéssel. Örökös tagja a Million Dollar Advocates Forum® és a Multi-Million Dollar Advocates Forum®, The Top Trial Lawyers in America® és beválasztották a New York Metro Super Lawyers közé is. 1996-ban társalapítója volt a Ronai & Ronai Irodának.

Dr. Ostrov-Ronai, Holly ügyvéd nő & Dr. Ronai Peter ügyvéd úr társak, és New York Cityben élnek. A közösen alapított, személyi sérülésekkel járó ügyekre szakosodott irodájukat közösen vezetik, mely jelentős fejlődésen ment keresztül az indulás óta. A Ronai & Ronai ügyvédi irodák Manhattanben, Westchesterben, Connecticutban és a magyarországi Budapesten találhatóak, kiterjedt személyzettel, tapasztalt ügyvédekkel, elhivatott ügyvédjelöltekkel és támogató személyzettel dolgoznak.

Holly ügyvéd nő és Peter ügyvéd úr személyesen dolgoznak az egyes ügyeken. Büszkék arra, hogy irodájuk híres arról, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy valamennyi balesetet elszenvedett ügyfelük hozzájusson a lehető legnagyobb kártérítéshez - a lehető legrövidebb időn belül.

Tanulmányok

Jogi doktor, Yeshiva Egyetem, Benjamin Cardozo Jogi Kar, New York City
Cum Laude

Ügyvédi tevékenységének helyszíne

New York

Díjak

Örökös tagja a Multi-Million Dollar Advocates Forum, Top Trial Lawyers in America;

A New York Metro Super Lawyers közé választották 2013 - 2017 között, valamint 2019-ben;

Az Amerikai Személyi Sérülésekre Szakosodott Ügyvédek 10 Legjobb Ügyvéd nő – New York 2019;

New York Magazin Női Vezetők a Jog területén 2013 és 2014;

A Nemzet Kiváló Jogtanácsosainak tagja, a Nemzet Legjobb Egy Százaléka, 2015, 2016.