Személyi sérülés

A személyi sérülésekre vonatkozó jogszabályok azokat a személyeket védik, akik más személyek cselekvése (legyen az szándékos vagy gondatlan), vagy hibás termékek használata miatt sérültek meg. New Yorkban, ha Ön megsérül, kártérítést követelhet azoktól, akik a sérülését okozták, vagy az érintett hibás terméket gyártják és/vagy forgalmazzák. Egyes esetekben a kormányzati hivatalok is felelősek lehetnek, és kártérítést kell fizetniük a hivatali dolgozóknak okozott kár miatt.

Ráadásul, személyi sérülésekkel kapcsolatos keresetek keretében a gondatlanságból elkövetett emberölést elszenvedő személyek hozzátartozói vagy meghatalmazottai is kártérítést követelhetnek.

A Ronai & Ronai Iroda 1996 óta segíti az embereket személyi sérülésekkel kapcsolatos kereseteik ügyében. A vonatkozó jogszabályok elmélyült ismeretével, gyakorlati tapasztalatainkkal és ügyfeleink iránti elhivatottságunkkal kiemelkedő eredményeket értünk el a személyi sérülésekkel kapcsolatos ügyek széles körében. Napjainkig több mint 40 millió dollárt értünk el ügyfeleink javára. Figyelemre méltó eredményeink további részleteit a Legújabb sikeresen képviselt ügyeink rovatban találja.

Akár autóbalesetben sérült meg, vagy elesett a járdán, építkezési balesetet szenvedett, vagy az egészségügyi szolgáltatója gondatlanul járt el, ügye megfelel a személyi sérülés kategóriának. Személyi sérülés miatti keresetében kártérítést követelhet

  • orvosi számlák (korábbi és jövőbeni, amennyiben a jövőbeni kezelés vagy hosszas ellátás ésszerűen előre látható)
  • fájdalom és szenvedés (amelyeket nehéz számszerűsíteni)
  • bármely, a sérülések miatt elvesztett bevétel vagy fizetés miatt
  • a tulajdonában bekövetkező kapcsolódó károk (például az autóbalesetben érintett autóját ért kár) tekintetében.

Súlyos sérülések esetén, melyeknek hosszú távú következményei vannak, az áldozatok kártérítést követelhetnek a kialakuló szorongásaink miatt, és arra tekintettel, hogy bizonyos tevékenységek élvezetének lehetőségét elveszítették. Házastársaik a “konzorcium elvesztése” miatt is keresetet indíthatnak, vagyis a társaság és a szexuális kapcsolat elvesztésért, amely egy súlyos sérülést, veszteséget okozhat.

A személyi sérülésekre vonatkozó joganyag államról államra változik és szövetségi jogszabályok alkalmazására is sor kerülhet az egyes esetekben- például orvosi műhiba, veszélyes anyagoknak való kitettség vagy munkavégzéssel összefüggő balesetek esetén. Amennyiben New Yorkban szenvedett sérülést és szeretné ügyének részleteit megvitatni egy személyi sérülések terén tapasztalt és törődő ügyvéddel, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ronai & Ronai Irodával még ma.

Elhivatottan dolgozunk azért, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb összegű kártérítést érjük el.

Ingyenes konzultációért egyszerűen hívja az 1-800-664-7111 telefonszámot, vagy töltse ki és küldje be „Forduljon hozzánk” online űrlapunkat.