Égési sérülések / Hegesedéssel járó sérülések

Az égési sérülések roppant fájdalmasok és még egy kis kiterjedésű égés is képes csúf heget hagyni. Személyi sérülésekkel kapcsolatos ügyekben járatos ügyvédekként tudjuk, hogy a súlyos égési sérülések kezelése nagyon drága, sok időt igényel, és nagy fájdalommal jár. Ezek a kezelések magukban foglalhatják a bőr átültetését és egyéb műtéteket, és hosszadalmas kórházi kezeléssel járnak. Mindezek után a hegek eltávolítása további anyagi ráfordításokat és időt igényel, valamint további fájdalmakat okoznak.

Amennyiben Ön égési sérülést szenvedett el változatos helyzetekben, ideértve az autóbalesetet, vonatbalesetet, valamint építkezési baleseteket, kártérítést követelhet többek között az orvosi kiadásaira, az Ön által elszenvedett fájdalomra és szenvedésre, a sérülése eredményeként átélt, valamint a sérüléséből eredő torzulásokkal összefüggő szorongásra, és a kiesett bérekre tekintettel. Amennyiben égési sérülését egy hibás termék okozta, kártérítést követelhet a hibás termék gyártójától és forgalmazóitól.

Mindamellett, az égési sérülésekből való felépülés gyakran hosszú időt vesz igénybe, Ön pedig nem feltétlenül rendelkezik a szükséges idővel és energiával a sérülése körülményeinek alapos kivizsgálásához, bizonyítékok gyűjtéséhez, a szükséges papírmunka elvégzéséhez, illetve a biztosítási kárbecslőkkel és ügyvédekkel való tárgyaláshoz és vitákhoz, akik megpróbálják korlátozni a kifizetett kártérítések mértékét.

Amennyiben Ön égési sérülések és sebek miatt részesül kezelésben, melyeket más személyek gondatlansága, vagy hibás termék használata okozott, szüksége van egy tapasztalt, odafigyelő, és hatékony ügyvédre maga mellett. A Ronai & Ronai Iroda személyi sérülésekkel foglalkozó New York-i ügyvédei 1996 óta segítik a megsérült embereket sikeres egyezségek és kedvező ítéletek elérésében. Amennyiben Ön megbíz minket a képviseletével, fáradhatatlanul fogunk dolgozni azon, hogy elérjük a helyzetében lehetséges legjobb eredményeket, gyorsan és hatékonyan. Szakértőkkel fogunk csapatot alkotni és professzionális támogató csoportunk segítségével felépítjük az Ön érdekében a lehető legerősebb érveket - és mivel sikerdíjas alapon dolgozunk, addig nem kerülünk kifizetésre amíg Ön nem kap kártérítést a sérülései miatt.

Ingyenes konzultációért hívja még ma a Ronai & Ronai Iroda személyi sérülésekben járatos ügyvédjeit az 1-800-664-7111 számon, vagy töltse ki és küldje be az online elérhető “Kapcsolat” űrlapunkat.