Szakterületek

Szakterületek Hiszünk abban, hogy az embereket kártérítés illeti meg az elszenvedett sérüléseikért. Több mint egy évtizede képviseljük autóbalesetek, teherautó balesetek, építkezésen történt balesetek, motorbalesetek, elesésből adódó balesetek, veszélyes anyagok miatt bekövetkező balesetek és egyéb gondatlanságból bekövetkező balesetek áldozatait.

Olyan ügyfeleket képviseltünk, akik égési sérüléseket, bénulást és más súlyos sérüléseket szenvedtek. Tapasztaltak, megbízhatóak és elismertek vagyunk. A személyi sérüléssel járó baleseteket sikerdíjas alapon képviseljük, ez azt jelenti, hogy Önnek csak akkor kell fizetnie, ha eredményesen képviseltük ügyét.

A honlapunkon kiemelt esetek csak példaként szolgálnak a cégünk legfontosabb szakterületeihez kapcsolódóan, ez nem egy átfogó lista az általunk képviselt esetekről.

Amennyiben Ön megsérült és fizetnie kell az orvosi számlákat, kevesebb fizetést kapott, és fájdalmaktól szenved, ne késlekedjen, forduljon hozzánk és egy ingyenes konzultáció keretében elemezzük jelenlegi helyzetét és a kártérítés lehetőségeit.