Jogi nyilatkozat

A weboldalon olvasható információk tájékozódási célra használhatóak fel, semmilyen módon nem értelmezhető jogi tanácsként. Az oldalon található tartalmak címzettjei, az ügyfelek és mások nem cselekedhetnek vagy tartózkodhatnak valamitől, az oldalon közölt tartalmakra alapozva anélkül, hogy megfelelő jogi vagy egyéb tanácsot kérnének az egyedi tények és körülmények vonatkozásában egy, az érintett államában regisztrált ügyvédtől. A weboldal tartalma általános információkat tartalmaz, és nem feltétlenül tükrözi a jog aktuális fejlődését, ítéleteket és megállapodásokat. A cég kifejezetten visszautasítja a felelősséget azon cselekvések vagy mulasztások tekintetében, amelyeket a weboldalon található információ, vagy azok összessége alapján tettek.

A cégnek az Interneten vagy e-mailben beküldött információk nem biztonságos és a beküldés nem bizalmas alapon történik. A weboldalról származó információk átvétele nem jelent ügyvéd-megbízó jogviszonyt Ön és az ügyvédi iroda (Ronai & Ronai LLP) között, és nem is célja azt létrehozni. A weboldal teljes vagy részleges átvétele, és /vagy a velünk ezen az oldalon, interneten vagy e-mailben folytatott kommunikáció nem alakít ki és nem hoz létre ügyvéd - megbízó jogviszonyt közöttünk és a címzettek között.

A weboldalon található néhány link másik weboldalra vezethet át, ideértve azokat is, amelyeket harmadik felek működtetnek és tartanak fenn. Cégünk kizárólag az Ön kényelme érdekében tünteti fel ezeket a cikkeket, és az ilyen linkek biztosítása nem jelent felelősségvállalást a belinkelt oldalakért vagy azok tartalmáért, vagy annak kezelőjéért.

Ez a weboldal, illetve annak tartalma rendelkezésre van bocsátva “ahogy van”, bárminemű garancia vagy jótállás nélkül, minden kifejezett vagy vélelmezett felelősséget kizárva. Ezek közé értve, de nem csak ezekre korlátozva, a vélelmezett garanciát, egy adott célra történő felhasználást, vagy a jogtisztaságot.

Továbbá, társaságunk nem kíván olyan személyt képviselni, aki a weboldal megtekintése alapján kéri segítségünket, olyan államban, ahol a weboldal tartalma nincs összhangban a vonatkozó jogszabályokkal és etikai szabályokkal.

A társaság weboldalán szereplő anyagok reprodukciója, terjesztése, újrakiadása, és/vagy továbbítása tilos, amennyiben a társaság előzetes írásbeli engedélye nem áll rendelkezésre.