Elcsúszási és elesési balesetek

Az elcsúszási és elesési balesetek komoly sérülésekhez, valamint súlyos fizikai és pénzbeli következményekhez vezethetnek. Ugyanakkor, ha Ön amiatt sérült meg, mert valaki más ingatlanában, birtokán, telkén elcsúszott és elesett, anyagi kártérítésre (jogi szakkifejezéssel élve sérelemdíjra) lehet jogosult az elszenvedett kárra tekintettel.

Az ingatlan, birtok, telek tulajdonosa, vagy azon személy vagy szervezet, amely a dolgot birtokolta (például egy bérlő) jogilag felelőssé tehető az Ön sérüléséért, amennyiben ő okozta azon veszélyes körülményt, ami a balesetéhez vezetett, vagy tudott a veszélyes körülményről, és volt elegendő ideje annak megjavítására, megoldására de azt nem tette meg. New Yorkban akkor is felelőssé tehető a tulajdonos, ha tudhatott volna a veszélyes körülményről: más szavakkal, a tulajdonosoktól és bérlőktől elvárt, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ingatlanukat megfelelő alapossággal annak érdekében, hogy mások számára biztonságos legyen.

Amennyiben Ön elesett és megsérült mert nedves felületen megcsúszott, vagy kopott, rosszul megépített lépcsőn, hiányosan kivilágított kocsifeljárón, vagy egyéb hasonló körülmények között szenvedett sérülést, beszélje meg ügyét személyi sérülésekben tapasztalt New York-i ügyvéddel. Mielőtt a biztosító társaság képviselőjének nyilatkozatot tesz, bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben érti jogait, ugyanúgy, mint a lehetséges felmerülő akadályokat és problémákat melyek csökkenthetik az esélyeit arra, hogy kártérítést kapjon sérülései miatt.

Amennyiben elcsúszás miatti balesetet szenvedett a munkahelyén, jogosult lehet a fentieken túl kártérítésre a Workers’ Compensation biztosítás alapján. Ne bocsátkozzon feltételezésekbe: beszélje meg ügyét egy ügyvéddel.

A Ronai & Ronai Irodánál 1996 óta képviseljük azokat a New York-i lakosokat és munkavállalókat, akik elcsúszás és elesés miatt szenvedtek balesetet. Hívjon minket ingyenes konzultációért konkrét ügyének megbeszélése érdekében; mi kártérítést szerezhetünk az orvosi kezelés költségeire, a sérülése miatt elveszített fizetésére, elszenvedett fájdalmára és szenvedésére tekintettel, és egyéb dolgokra is. Addig nem számítunk fel ügyvédi munkadíjat, amíg nem érünk el eredményt az Ön javára.

Irodáink jól megközelíthető helyen, Manhattanban és Westchesterben találhatóak. Tapasztalt ügyvédek és ügyvédjelöltek, valamint kisegítő személyzet hatékony csapatát ajánljuk, akik mindegyike fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a sérülést szenvedett ügyfeleink részére kártérítést szerezzenek.

Ingyenes konzultációért hívja még ma a Ronai & Ronai Irodát az 1-800-664-7111 számon, vagy töltse ki és küldje be az online elérhető „Forduljon hozzánk” űrlapunkat.